Ukoliko  nakon prijema željenog artikla odlučite da isti zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate na  telefon 066 356 600 ili nam pošaljite e-mail na adresu: info@bigbrain.rs

Nakon što ste  prijavili zamenu, neophodno je da artikal koji želite da zamenite pošaljete na adresu Big Brain Toys-a koja je data na internet stranici www.bigbrain.rs
Neophodno je da pošaljete adekvatno upakovan artikal, jer sva odgovornost ide na račun pošiljaoca, račun-otpremnicu koju ste dobili uz proizvod, zatim odštampanu i čitko popunjenu dokumentaciju koju ste prethodno dobili na e-mail od Big Brain Toys internet prodavnice.

Troškove poštarine snosi kupac.

Čim artikal stigne na naš lager, vrši se provera artikla da li je poslat u adekvatnom stanju i automatski se šalje zamenski artikal sa novom račun-otpremnicom.
Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvaran, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom  stanju, u originalnom, neoštećenom i neotvaranom pakovanju.
Rok za zamenu artikla je 14 dana od trenutka kada podnesete zahtev za zamenu istog, a nakon prijema proizvoda koji želite da zamenite.

Vaš Big Brain Toys!