Uslovi korišćenja odnose se na korišćenje internet stranice www.bigbrain.rs od strane korisnika. Svakim daljim korišćenjem ove Internet stranice, nakon upoznavanja sa uslovima korišćenja, smatra se da su korisnici saglasni sa ovde navedenim uslovima i pravilima i da pristaju na iste u skladu sa poslovnom politikom internet prodavnice www.bigbrain.rs .

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) preduzeće Big Brain Toys iz Kragujevca, svoje cenjene potrošače, koji robu kupuju putem internet sajta  www.bigbrain.rs, obaveštava:


- da se prodaja robe putem internet sajta  www.bigbrain.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti preduzeća Big Brain Toys, osnovanog u Kragujevcu,  mat.br. 64769103, PIB: 110263624, šifra delatnosti 4765  Tel.: +381 66 356 600,  www.bigbrain.rs,  adresa za podnošenje reklamacije je: zalbeiprimedbe@bigbrain.rs
- da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu  www.bigbrain.rs
- da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice,  www.bigbrain.rs, smatra prodajom na daljinu.
- da internet stranica  www.bigbrain.rs ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupna ili isključena iz razloga kako rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovoran Big Brain Toys.
- da roba koja se prodaje putem internet sajta  www.bigbrain.rs  poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;
- da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;
- da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;
- da je usluga isporuke robe besplatna za porudžbine koje su veće od 1.500 rsd.
- da kupljenu robu isporučujemo u roku od 2-3 radna dana putem Dexpress ili/i Postexpress kurirske službe, na način kako je to definisano ovde.
- da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne akcijske prodaje, obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu ;
- da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta  www.bigbrain.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, kao i istaknutim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu  www.bigbrain.rs;
- da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe;
- da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.
- da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak od ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.
- da za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na već definisan način za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice. Način i postupak izjave reklamacije možete pronaći ovde.
- da Big Brain Toys  nije odgovoran za bilo kakav sadržaj koji korisnik, kupac, ili neovlašćeni korisnik može postaviti na internet stranicu www.bigbrain.rs. Bilo kakav sadržaj koji nije u skladu sa uslovima korišćenja u svakom trenutku može biti uklonjen ili promenjen bez posebne najave ili obrazloženja.
- Objavljivanjem komentara, poruka ili drugih informacija na internet stranici www.bigbrain.rs, smatra se da korisnik daje firmi Big Brain Toys pravo korišćenja tih komentara, poruka ili informacija u svrhu promocije, oglašavanja, istraživanja tržišta, ili bilo koju drugu pravno dozvoljenu namenu.

CENA ROBE:

U cenu pojedinačnog artikla uračunat je PDV, ali nisu uračunati troškovi dostave. Kada dodate artikle u korpu, troškovi dostave biće vidljivi u korpi.
Merodavna je jedino ona cena artikla koja je bila vidljiva u vreme kupovine.  Sve cene su trenutne i redovno ažurirane.
Dostupnost i cene Big Brain Toys proizvoda su podložne promenama zbog situacija rasprodatih zaliha, kao i štamparskih grešaka ili pogrešno istaknutih cena. U slučaju pogrešno istaknute cene, unapred se izvinjavamo, i nastojaćemo da je ispravimo što je pre moguće.
 
 Vaš Big Brain Toys!