Izjava o zaštiti privatnosti:

www.bigbrain.rs kao internet online prodavnica obavezuje se da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.


Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Sve informacije se čuvaju na bezbednom i u skladu sa politikom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku porudžbina
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoć u sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Vođenje Vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na www.bigbrain.rs ili kreiranja porudžbina saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke, isključivo, koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili kupcima jednostavnije korišćenje i sigurniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Vašim ličnim informacijama na internet stranici www.bigbrain.rs možete pristupiti pomoću lozinke i korisničkog imena. S obzirom da je lozinka kriptovana preporučujemo da nikome ne otkrivate Vašu lozinku. Vaše lične informacije se čuvaju na serveru kom mogu pristupiti samo ovlašćene osobe. Određene osetljive informacije se kriptuju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, na taj način nastojimo da osiguramo Vaše lične informacije van mogućnosti neovlašćenog korišćenja.