Ukoliko se kupac odluči za odustanak od ugovora, ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, a nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

“Big Brain Toys” se obavezuje da kupcu isplati iznos koji je kupac platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema obrasca za odustanak, a nakon prijema neoštećenog i ispravnog proizvoda.

PROCEDURA POVRAĆAJA:
Pošaljite nam na e-mail  adresu: info@bigbrain.rs podatak Vašeg broja računa/otpremnice, broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun ili nas pozovite na telefon 066 356 600

Kada dostavite potrebne podatke, kreiraćemo dokumentaciju koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosledjena na e-mail adresu, koja je ostala u bazi podataka, a koju  ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj novca, kod plaćanja pouzećem, se vrši uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, www.bigbrain.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC I Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Vaš Big Brain Toys!