Proizvode koje želite da poručite putem  www.bigbrain.rs internet prodavnice, možete platiti na više načina:

1. plaćanje pouzećem gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
2. plaćanje poklon karticom (vaučerom)
3. platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
4. kreditnim karticama na ratePlaćanje pouzećem


Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.bigbrain.rs , plaćanje porudžbine se vrši isključivo  gotovinom u dinarskoj valuti na ruke kuriru, kurirske službe Dexpress ili/i Postexpress,  koji Vam donosi pošiljku.Plaćanje poklon karticom (vaučerom)


Prilikom kreiranja Vaše porudžbine na našem sajtu www.bigbrain.rs, bitno je da selektujete mogućnost plaćanja vaučerom i da u prazno navedeno polje unesete broj vaše poklon kartice koji se nalazi na prednjoj strani Vaše poklon kartice.

Tako će, Online služba koja obrađuje porudžbine, imati sve potrebne podatke na osnovu kojih će uspešno obraditi i iskoristiti vrednost vaučera u odnosu na celokupnu vrednost porudžbine.

-Ukoliko vrednost vaučera pokriva vrednost kreirane porudžbine, kupac nije u obavezi da plati gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

-Ukoliko vrednost porudžbine prelazi preko vrednosti koja se nalazi u tom trenutku na Vašoj poklon kartici, razliku u vrednosti plaćate u gotovini, pouzećem kuriru, kurirske službe Dexpress ili/i Postexpress, koji Vam donosi pošiljku.

NAPOMENA: Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite neke nepravilnosti vezano za iznos plaćanja, a poručili ste koristeći uslugu kupovina poklon karticama, molimo kontaktirajte našu Online službu na telefon 066 356 600 ili pošaljite e-mail na  zalbeiprimedbe@bigbrain.rs u kojem ćete jasno navesti dati problem nepravilnosti.Plaćanje platnim karticama


Plaćanje platnim karticama za online kupovinu se vrši u celokupnom iznosu.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni  sistemu naše internet prodavnice.

Prilikom online naručivanja, odabirom  načina plaćanja platnim karticama bićete preusmereni na stranicu Banca Intesa-e koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.
Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:
• Broj kartice
• Datum isteka
CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banca Intesa-e, a mi kao Internet trgovac nemamo uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće  isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko www.bigbrain.rs e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

1. Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
2. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.


PLAĆANJE NA RATE


Nudimo Vam mogućnost plaćanja na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili American Express kartice izdate od Banca Intese. Prilikom odabira opcije plaćanja karticama, bićete preusmereni na stranicu Banca Intese, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.


*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banca Intese, internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom birate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine.Plaćanje na rate je moguće samo karticama Banca Intese. Plaćanje je moguće isključivo u valuti RSD. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko www.bigbrain.rs  e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

• Isporuka robe je moguća samo na teritoriji republike Srbije, na adresi koju je kupac naveo u porudžbini.
• Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.


U slučaju dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese: info@bigbrain.rs

Želimo Vam prijatnu kupovinu.